Sopotniki Brežice prejeli novo službeno vozilo Volkswagen Caddy Maxi

Nazaj

Sopotniki Brežice prejeli novo službeno vozilo Volkswagen Caddy Maxi

Sopotniki Brežice smo nedavno prejeli v uporabo novo službeno vozilo, Volkswagen Caddy Maxi, kar je razveselilo tako zaposlene kot tudi več kot 500 uporabnikov naših storitev. To pomembno pridobitev smo dosegli s pomočjo Občine Brežice, ki nam je omogočila nadaljnje izboljšanje naših brezplačnih prevozov za starejše.

Dodatek novega vozila k našemu voznemu parku nam bo omogočil, da še bolje izpolnimo svojo poslanstvo, ki je zagotavljati brezplačne prevoze za starejše in druge ranljive skupine prebivalstva. Z novim vozilom bomo lahko opravili več prevozov na daljše relacije, kar bo koristilo uporabnikom, ki na primer potrebujejo prevoz v Novo mesto.

Sopotniki se iskreno zahvaljujemo Občini Brežice za njihovo velikodušno podporo in zaupanje v našo organizacijo. Brez njihovega prispevka ne bi bilo mogoče doseči tega pomembnega koraka k izboljšanju naših storitev. Ta nov pridobitev ne koristi le nam kot organizaciji, temveč tudi vsem našim uporabnikom, ki bodo imeli še boljšo dostopnost do brezplačnih prevozov.

Zavedamo se, kako pomembna je naša vloga v lokalni skupnosti, zato se bomo še naprej trudili, da zagotavljamo visoko kakovostne storitve prevoza za vse, ki jih potrebujejo. Hvala vsem, ki nas podirate in obljubljamo, da bomo naredili vse, kar je v naši moči, da ostanemo zanesljiv partner in pomočnik za tiste, ki potrebujejo našo pomoč.

S skupnimi močmi bomo nadaljevali našo misijo, da izboljšamo kakovost življenja starejših posameznikov v naši skupnosti.

E-novice

Kontakt